Farma / Zpracovatelská stanice:
Inza je obec ležící na severovýchodě oblasti Cauca, v nadmořské výšce 1754 metrů, se suchým tropickým podnebím. Je známá svou archeologií, kávou a historií domorodců, která začíná v roce 1577, kdy zde Španěl Sancho Garcia de Espino založil tábor. První osadou byl kostel postavený v roce 1737, který vedl k výstavbě zbytku města, jež získalo uznání jako obec v roce 1907. Domorodá historie Inzy je významná díky kmeni Guanaca, o němž se předpokládá, že místo používal jako pohřebiště. V současné době je Inza regionem, který se po skončení konfliktu zotavuje, a produkce kávy nabízí velkou hodnotu jako alternativa k obchodu s nelegálními plodinami.
Asorcafe bylo založeno 11. července 2003 ve městě Pedegral v Inze a v současné době má 290 členů. Sdružení bylo založeno s cílem pomoci těmto producentům organizovat prodej jejich kávy jako speciality, ale také poskytnout rámec a strukturu pro jejich další vzdělávání a postup s cílem zlepšit ekonomické a sociální podmínky pro ně samotné, jejich rodiny a jejich komunitu. Tito drobní pěstitelé obhospodařují pozemky o velikosti 1,8 až 2 ha a pěstují kávu až do nadmořské výšky 2100 m. Na farmách se pěstují odrůdy caturra, typica, bourbon, tabi, castillo a některé odrůdy pink bourbonu.
Robinson Rivera Muelas je 38letý pěstitel kávy z Piendamó v provincii Cauca. Jeho farma El Silencio se nachází ve vesnici El Agrado v nadmořské výšce 1740 metrů. Kromě vlastní produkce Robinson také zpracovává a suší kávové třešně, které mu přivážejí menší pěstitelé z oblasti, kteří nemají odpovídající zpracovatelské zařízení. Používá jedinečnou metodu dvojité anaerobní fermentace, která zahrnuje počáteční anaerobní fázi a následnou aerobní fázi ke konci procesu. Káva se poté suší v mechanických i parabolických sušárnách.