Farma / Zpracovatelská stanice:
Marisol Ñañéz, která je přímo majitelkou Finca La Correa, vyrůstala v rodině farmářů, pěstitelů kávy a není se tak čemu divit, že se rozhodla i ona kávě zasvětit svůj život. Do dění farmy byla zapojována už od malička a v deseti letech dostala od svého táty svůj první kousek půdy, což na ni zafungovalo jako skvělá motivace. Později, v roce 2009, odjela do Bogoty, aby si udělala kurz týkající se kvality a také fyzické a senzorické analýzy kávy. V roce 2010 pak Marisol vyhrála soutěž a jako cenu získala možnost udělat si certifikát Q gradera (certifikovaný kontrolor kvality). Později si dodělala vzdělání v oblasti výběrové kávy, aby následně mohla vše uplatnit na farmě. Po dobu 5ti let také vedla ženskou organizaci s vlastními produkty, zejména praženou kávou, díky čemuž se dostala do povědomí a získala si uznání za schopnosti spojené s řízením projektů a marketingem.
Na farmě se pustili do pěstování exotických odrůd jako Pink Bourbon, Bourbon Ají a další. Začali také experimentovat s fermentacemi.
“Původně můj táta bydlel s mámou u babičky z tátovy strany, aby uživil rodinu, vycestoval za prací jako námezdník až do departamentu Putumayo. Nechával se najímat na práce spojené s pěstováním koky. Práce byla dobrá a po několika měsících řekl mojí mamince, ať se za ním i s námi, tehdy jsme byli tři sourozenci, vydá. Osm dní poté, co se s námi moje maminka přestěhovala, začala vláda pronásledovat lidi, kteří pěstovali koku a začalo bombardování. Maminka s námi utíkala a schovávala nás před letadly, které shazovaly bomby, proto se rychle rozhodla vrátit se s námi do Huila a tehdy táta koupil od jednoho ze svých bratrů čtvrt hektaru a začal na něm pěstovat kávu. Krok za krokem kupoval malé pozemky a postupně takhle nakoupil od pěti různých majitelů asi 9 ha půdy, na které máme kávu a 2 ha přírodní rezervace.